Новини и събития

Kонкурсите за стипендии “Фулбрайт” за академичната 2021-22 г. продължават!

Уважаеми кандидати за стипендии “Фулбрайт”, въпреки кризата, породена от вируса COVID-19, конкурсите за стипендии за академичната 2021-22 г. са все така актуални и набират кандидати! Краен срок за подаване на документи: 30 април, 2020 г.

Ето няколко пояснения:
Относно ТЕСТОВЕТЕ – представянето на резултати от американските стандартизирани тестове TOEFL, GRE, GMAT, поради извънредното положение, остава препоръчително (ако имате резултати, моля приложете ги), но няма да спъва подаването на апликации и без резултати, или с подаване на резултатите по-късно. Номинираните кандидати, които не са представили резултати, ще държат тестовете в последствие.
Относно ПРЕПОРЪКИТЕ – препоръчителите се регистрират от кандидата в електронната система и попълват формуляра онлайн на английски език. Ако има проблем с онлайн регистрцията или попълването онлайн е невъзможно, препоръчителите изпращат препоръките до Комисията на е-mail адрес: mkostova@fulbright.bg, като в темата на съобщението задължително отбелязват: “препоръка” (recommendation)

Повече информация за конкурса можете да получите на телефон: 0879164095; както и на e-mail адрес: mkostova@fulbright.bg

Гледаме с надежда напред към идната 2021-22 академична година и не се отказваме от мечтите си!

0