Новини и събития

Онлайн семинар за стипендии за магистърски и докторски програми в САЩ през 2022-23 г.

Научете повече за възможностите да получите магистърска или докторска степен от университети в САЩ чрез стипендии „Фулбрайт“! Конкурсът за учебната 2022-23 година се обявява скоро с краен срок Май, 2021 г. Изпълнителният директор на Комисията Анджела Родел и Програмният координатор Мария Костова, с помощта на скорошни стипандианти на програмата, ще представят възможностите за финансиране на магистратури и докторантури в САЩ.

Онлайн семинарът е безплатен и достъпен за всички български граждани, без възрастови ограничения.

Моля, регистрирайте се за участие тук:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_PTJmvzvfQmm2IPuvCRQB_g

Гост лектори

Олга Узунова

Олга Узунова е випускник на Университет Фордъм, Ню Йорк. След 5 години професионален опит в журналистиката, тя решава да специализира в магистърска програма по медии и комуникации. Заедно с обучението си във Фордъм, Олга стажува в издание, базирано в Манхатън и става посланик на програмата One World. В момента, Олга е специалист по комуникации в голяма компания за производство на храни.

Маргарита Павлова

Маргарита е докторант по психология в Университета на Канзас. Тя изследва как различните форми на обучение влияят върху разбирането на учебния материал и последващото приложение на придобитото знание към нови ситуации. Тя е активен член на общността на Фулбрайтовите учени в Канзас, на комитета за културно разнообразие към катедрата по психология, на съвета на международните студенти. През 2020 г. Маргарита е съ-организатор на международен семинар, посветен на аналогиите.

0