Новини и събития

Онлайн семинар за стипендии за магистърски програми по право (LLM)

Комисия “Фулбрайт” ще проведе онлайн семинар за юристи и студенти по право, които биха искали да кандидатстват за магистратури по право (LLM) в САЩ за академичната 2022-23 г. Изпълнителният директор на Комисията Анджела Родел и програмният координатор Мария Костова, заедно с випускници на програмата, ще представят процеса на кандидатстване за стипендиите.

Онлайн семинарът ще се проведе на 16 декември от 18 ч. и е безплатен и отворен за всички български граждани, без възрастови ограничения!

Моля присъединете се към уебинара: https://us02web.zoom.us/j/87580964951?pwd=d21kV1g2K29uSEk5ZGF6QlVMaGtqZz09

Гост лектори:

Иван Генчев

Иван Генчев е роден и израстнал София и в момента работи като независим адвокат с фокус върху IT компании и сложни международни споразумения в областта на интелектуалната собственост и технологиите. Завършил е магистратура по френско и европейско право в Университет Сорбона в Париж и магистърска степен по международен бизнес и тръговско право в Университет на Илинойс в Чикаго (като фулбрайтов стипендиант).

Евгени Минчев

Евгени Минчев е партньор в юридическа фирма “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” с концентрация върху правните аспекти на конкуренцията и енергетиката. Завършил е магистратура по право в Софийски университет, завършил е с отличие и магистратура по международно право в Университет Джорджтаун (като фулбрайтов стиендиант). Г-н Минчев е активно свързан със сътезанията по право, особено по публично международно право и в момента е треньор на отбора на Софийския университет, както и национален адинистратор за България на Международния конкурс по право Jessup.

 

0