Изпитен център

Американски стандартизирани тестове

N

Повечето американски колежи и университети изискват един или повече стандартизирани теста.

N

Всички кандидати за бакалавърски, магистърски и докторски програми в САЩ трябва да представят резултат от TOEFL.

N

Кандидатите за Фулбрайтови стипендии за магистърски и докторски програми и за програмата “Хюбърт Хъмфри” трябва да представят валиден резултат от TOEFL.

N

Кандидатите за специалността икономика и всички останали специалности /без право/ трябва да представят резултат от теста GRE.

N

От кандидатите за специалността бизнес администрация се изисква GMAT.

Компютърни тестове

Компютърните тестове iBT TOEFL, GRE, CFA, ERB, SOA, EPSO, API, IRS, CISI  и още десетки други се администрират от Комисия “Фулбрайт” и се провеждат в Компютърния тест център № 8007

Справки и информация за тестовете TOEFL iBT и GRE

Изпитни сесии

Вторник, сряда и петък: 09:30 до 14:00 ч.

Информация по телефона

Понеделник и четвъртък: 10:00 до 12:00 ч. и 14:00 до 17:00 ч.

Залата

Тест центърът разполага с 11 места за работа в залата за изпити. Регистрации за различните тестове се осъществяват през сайта www.prometric.com.

Регистрация

Моля, имайте предвид, че в тест центъра се провеждат изпити, но не се осъществяват регистрации за никой от предлаганите тестове.

За да се регистрирате онлайн, или за да проверите дали изпита от който се интересувате се предлага на определена дата, моля посетете сайта на  ETS, ако кандидатствате за академична позиция, или посетете сайта на Prometric , ако се интересувате от сертификация в професионален или корпоративен план.

  • Интернет TOEFL се провежда на определени дати, които можете да намерите в сайта на ETS: www.ets.org. Тези дати се отнасят за всички тест центрове в страната
  • Не на всички дати определен тест център провежда теста.
Skip to content